Securitatea datelor

Confidentialitatea datelor,

Datele furnizate de catre dumneavoastra in anumite situatii in cursul navigarii acestui website pot fi utilizate de
Media Consum IMC SRL si sunt prelucrate in scopul promovarii si imbunatatirii serviciilor noastre.
Consideram acordul dumneavoastra exprimat prin accesarea si utilizarea www.personalizamorice.ro. Datele dumneavoastra cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de dumneavoastra pot fi prelucrate si utilizate de
Media Consum IMC SRL in orice activitati si scopuri legate de marketing, de comert cat si in scopul realizarii unui interes legitim al societatii noastre Media Consum IMC SRL, pentru constituire de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.
Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra constau in: informatiile referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila.
Asemenea informatii cu caracter personal sunt: numele, adresa, codul numeric personal, numarul de telefon, sex, varsta, orice informatie privind probleme legate de obiectul nostrum de activitate, cat si orice informatie furnizata de catre dumneavoastra care este prelucrata si introdusa in baza noastra de date.
Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare de catre dumneavoastra a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre Media Consum IMC SRL, va rugam insistent nu mai utilizati acest web site.
Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale.
Pentru orice nelamurire cu privire la utilizarea site-ului www.personalizamorice.ro cat si la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, puteti apela la tel. 031.4022.164
De asemenea, prin accesarea si utilizarea site-ului www.personalizamorice.ro va exprimati consimtamantul in sensul primirii de email-uri pentru promovarea serviciilor oferite de societatea noastra
Media Consum IMC SRL si ca unica posibilitate de a denunta aceast accord este sa uzati de dreptul dvs explicitat in sectiunea "Termeni si Conditii"

Cu respect,
www.personalizamorice.ro