Sistem recompensa

Ne face placere sa venim in intampinarea persoanelor care ne ajuta in activitatea noastra de marketing prin intermediul unui program deosebit de interesant.
Este vorba despre un sistem inovator de premiere recompensam persoanele care promoveaza magazinul nostru online.
Alaturi de garantia serviciilor si produselor deosebite pe care le oferim tuturor clientiilor nostrii, membri magazinului online se pot implica in activitatea de promovare primind recompense constand in puncte de credit.
Punctele de credit functioneaza precum banii din viata de zi cu zi. Cu cat mai multe cu atat mai bine. Pe baza lor puteti achizitiona produse din categoria promo: hanorace, caciuli, tricouri, sepci, agende, pixuri, cani si multe altele.. personalizate. acestea pot fi vizionate in sectiunea promo de pe siteul nostru.
Cum se procedeaza?? Nimic mai simplu. Trebuie doar sa utilizati optiunea denumita sugestiv "Sales motivator" si ne puteti promova siteul per asnamblu sau anumite produsele prin share-ing automatizat.
Pentru detalii suplimentare va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul 0723.248.574
Va multumim pentru alegerea facuta!

Recompense:

  • Share produs pagina proprie: 0.10 puncte credite
  • Invitatie trimisa prietenilor(cu produsul): 0.20 puncte credite - acestea se acorda doar daca prietenul face comanda la acel produs in termen de 7 zile( daca nu se face comanda dupa 7 zile punctele credit vor fi sterse de pe contul dumneavoastra)