Cum cumpar si livrare

Personaliam Orice - Cum cumpar?
Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online este necesar sa va inregistrati, folosind o adresa de e-mail valida.
Pentru inregistrare, in vederea efectuarii unei comenzi va rugam sa completati cu atentie datele dumneavoastra de contact, datele societatii comerciale pe care o reprezentati daca este cazul, numarul de telefon la care puteti fi contactat, cat si adresa de livrare. 

Comenzile de personalizari se onoreaza doar cu plata in avans / plata online cu cardul si livrare prin curier sau cu cash venind la magazin.

Doar alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe -adauga in cos. Produsul va ajunge in cosul dumneavoastra de cumparaturi.

Pentru vizualizarea produselor alese faceti verificati sectiunea  - cosul meu -

 
Daca nu sunteti client nou exista si alte posibilitati de a cumpara:
 
1. Comanda prin fax -  folosind urmatorul numar: 031.4022.165,  transmiteti va rugam faxul cu comanda dvs. In fax trebuie specificate numele si codurile produselor dorite (eventual link-ul) cat si datele dumneavoastra de contact.
2. Comanda prin email - puteti trimite un email cu comanda dvs. la urmatoarea adresa: vanzari@personalizamorice.ro In email trebuie specificate numele si codurile produselor dorite (eventual link-ul) cat si datele dumneavoastra de contact. 
3. Cumparati direct de la sediul nostru, prezentandu-va cu pagina din siteul nostru www.personalizamorice.ro pe care apare produsul dorit de dvs. listata la imprimanta. Solicitam acest lucru deoarece preturile afisate pe site sunt in unele cazuri mult mai mici decat cele practicate in magazin. Acest lucru se intampla deoarece dorim sa incurajam aceasta metoda de vanzare, datorita chiriei forte mare pe care o platim si datorita faptului ca multe persoane care cumpara online platesc si transportul produselor.
 
Adresa showroom:
Calea 13 Septembrie 221-225 - in incinta Prosper Plaza, et. 1, sector 5 - magazin personalizamorice.ro

Atentie maxima, va vindem un pont!!!!
Va recomandam sa comandati folosind varianta de comanda prin intemediul magazinului online. Magazinul contorizeaza comenzile dumneavoastra. Acestea sunt cumulate si in functie de volumul lor, dumneavoastra veti beneficia de discounturi considerabile.
 
Efectuarea platii 
Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
1. Plata ramburs. Pentru aceasta modalitate de plata va fi necesar sa achitati valoarea returului catre sediul nostru in functie de curierul ales.
2. Plata prin virament bancar (pentru clientii cu istoric) pe factura primiti toate detaliile referitore la completarea documentelor bancare.
3. Plata cash, atunci cand cumparati direct de la sediul nostru.
4. Plata cu cardul la magazin.
5. Plata cu cardul online. Prin serviciul de plata Plationline.ro Carduri acceptate Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro. plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca personalizamorice.ro

 
Personaliam Orice - Cum se livreaza produsele?
Modalitati de livrare:
In cazul in care se opteaza pentru plata ramburs, costul returului revine in responsabilitatea clientului. 
Livrarile in Bucuresti se fac in cel mult 2 zile iar in provincie in cel mult 3 zile. Data livrarii se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul S.C. Media Consum IMC SRL pentru plata prin virament bancar. 
Trasportul este asigurat in general de firma de curierat rapid: Fan Curier. Daca aveti dvs. alta firma preferata, bifati "ridic din magazin" si adaugat in casuta de comentarii cu ce curier doriti.

 

In unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.
Produsele comercializate prin intermediul www.personalizamorice.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

Returnarea produselor

"Noi ne punem amprenta" din aceasta cauza nu vor exista returnari

Produsele comandate la Personalizamorice.ro sunt unicate, personalizate si confectionate conform solicitarilor Dvs. Din acest motiv, dupa ce ati finalizat comanda, nu puteti renunta in mod unilateral la produsul respectiv. Cu urmatoarele exceptii:

  • In cazul in care produsul a fost depreciat la transport, de catre transportator, va rugam sa ne contactati de urgenta pentru remedierea situatiei. Refacerea comenzii si recuperarea daunelor de la transportator revin catre Personalizamorice.ro.

    Pachetul trebuie deschis si verificat la livrare! Reclamatiile referitoare la livrare (sticla sparta, indoiri etc) sunt valabile numai daca sunt facute in prezenta curierului. In aceasta situatie va rugam nu acceptati livrarea si contactati-ne imediat.
  • In cazul in care produsul prezinta defecte care tin de productie (zgarieturi, amprente pe print, etc) va rugam sa ne contactati si sa returnati de indata respectivele printuri, in ambalajul original, pentru a le inlocui in mod gratuit.

    Personalizamorice.ro nu este raspunzator pentru defecte care tin de calitatea slaba a imaginii trimise de catre client (printuri pixelate din cauza rezolutiei insuficiente, etc).
  • In cazul in care ati constatat ca ati primit alt produs decat cel comandat va rugam sa ne contactati pentru remedierea situatiei (refacerea comenzii sau returnarea integrala a sumei). Va rugam ca, in acest caz, sa ne comunicati datele comenzii Dvs. (data comenzii, codul comenzii, seria proformei - dupa caz).

Va rugam ca orice sesizare privind comanda Dvs. sa o efectuati in maxim 5 zile de la receptia produselor.
Va rugam contactati-ne pentru orice informatii suplimentare referitoare la retururi.

Atentie:  Nu se acorda garantie produselor personalizate sau prelucrate, produse la cererea clientului si pe baza unor mostre vazute si aprobate de catre acesta in prealabil.